Üniversitemizin Paydaş Olduğu BİGG Programına TÜBİTAK’tan Destek!

Yıldız Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark A.Ş.koordinatörlüğünde, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İbn Haldun Üniversitesi paydaşlığında başvurusu yapılan ‘İZÜ BİGG Hızlandırma Projesi’ TÜBİTAK tarafından, 1601 BİGG (Bireysel Genç Girişim) programı kapsamında, destek almaya hak kazandı.

Girişimci adaylarının iş fikri başvurularının toplanarak değerlendirilmesi, uygun bulunan iş fikirlerinin ön kuluçkaya alınarak iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirilmesi ve nitelikli iş planı hazırlama hususunda girişimcilere destek verilmesinin amaçlandığı program için Türkiye’de 21 ilden 63 kuruluşa destek verilecek.

1 Ekim 2020 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında BiGG Programı 1. Aşama süreçlerinin yürütüleceği program kapsamında üniversitemiz; proje süresince iş fikri sahibi girişimci adaylarının iş fikirlerinin geliştirilmesi ve pazara hazırlanması konusunda akademik ve sektörel mentörlük sağlanması doğrultusunda proje ortaklarıyla planlanan faaliyetlere katılım sağlayacak.

Başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.