Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Bilişim Vadisi İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

05.02.2024
Bilişim Vadisi İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi
IHUVATION Proje Destek Ofisi tarafından Bilişim Vadisi Ekosistem Geliştirme Müdürlüğü ile iş birliği toplantısı 1 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

Proje Destek Ofisini temsilen Müdür Harun Sami ÇİFTÇİ ve ÜSİ Uzman Yardımcısı Gülcan GÜVEN YEŞİLGÜL’ ün katılım sağladığı toplantı çerçevesinde kurumların tanıtımları gerçekleştirilerek potansiyel iş birliği sahaları ele alındı. Kocaeli, İstanbul, İzmir ve Bakü olmak üzere 4 kampüse sahip olan Bilişim Vadisi ile tesis edilecek iş birliği ekseninde Üniversitemizdeki girişim fikrine sahip paydaşlarımızın ilgili kampüslere yönlendirilmesi, akademisyen -firma iş birliklerinin kurulması ile üniversitedeki bilgi birikiminin sektöre aktarılması planlandı.

Gerçekleştirilen bu toplantı ile Üniversitemizin görünürlüğünün artırılması ve sektör iş birliklerinin genişletilmesi hedeflenmektedir.