Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı Değerlendirmeleri

03.10.2023

Proje Destek Ofisi tarafından Yükseköğretim Kurumlarında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecek kısmi zamanlı öğrenci alımı için 22 Ağustos’ta ilan web sitemiz üzerinden yayınlanarak 30 Ağustos tarihine kadar alınan başvurular çerçevesinde değerlendirme süreci tamamlandı.

23 öğrencinin başvuru gerçekleştirdiği ilan kapsamında yabancı dil (%20), GANO (%30), sosyal medya kullanımı (%10) ve mülakat sonucu (%40) esas alınarak değerlendirme gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucu 4 asil, 4 yedek öğrenci belirlendi. PDO Mülakatı olumlu olarak değerlendirilen öğrenciler ile Genel Sekreterlik mülakatı gerçekleştirilecek olup tarih ve yer daha sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Kesinleşmiş listeler ise ilgili yönetim mülakatı sonrasında ayrıca ilan edilecektir.

PDO tarafından hazırlanan değerlendirme listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.