Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Proje Destek Ofisi Kısmi Zamanlı Öğrenci Alım İlanı

22.08.2023

Yükseköğretim Kurumlarında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde öğrencilerimizin okul döneminde iş yaşamına hazırlanmalarını temin etmek ve aynı zamanda maddi bakımdan desteklemek üzere üniversitemiz birimleri bünyesinde kısmi zamanlı öğrenci istihdamı sağlanmaktadır.

Bu minvalde Proje Destek Ofisi bünyesinde görevlendirilmek üzere kısmi zamanlı (Haftada 15 saatlik çalışmayı içeren) öğrenciler istihdam edilecektir. Başvuran adaylarda aranmakta olan kriterler aşağıdaki gibidir:

-        İbn Haldun Üniversitesinde kayıtlı,

-        Disiplin cezası almamış olan,

-        Ulusal ve uluslararası proje çağrılarına ilgi duyan,

-        Ekip çalışmasına uygun,

-        İletişim becerileri güçlü,

-        Araştırmacı ve öğrenmeye istekli,

-        Ders programı doğrultusunda haftada 15 saat çalışabilecek,

İlgilenen öğrencilerimizin 30 Ağustos 2023 tarihine kadar aşağıda bulunan başvuru formunu doldurup imzalayarak öğrenci belgeleri ile pdo@ihu.edu.tr adresine mail ortamında iletmeleri gerekmektedir.

Dosyalar