Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Yazılım ve YZ Giriş Kurs Programı Başladı

01.11.2023
Yazılım ve YZ Giriş Kurs Programı  Başladı
Lisans eğitiminden itibaren öğrencilerimizin dijital yetkinliklerini arttırılması noktasında planlanan ilk kurs programı olarak Yazılım ve Yapay Zekâya Giriş Kursu 28 Ekim Cumartesi günü öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Yazılım ve yapay zekâ teknolojilerine yönelik temel oluşturmak için 30 saatlik bir programı içermekte olan kurs programı dahilinde yapay zekâ tarihi, Phyton giriş, arayüz tanıma, veri yapıları, machine learning, deep learning ve NLP gibi içeriklerin katılımcılara aktarımı sağlanacaktır.

Gerçekleştirilen bu kurs programı ile Yükseköğretim Kurulu tarafından Dijital Sosyal Bilimler alanında öncü üniversiteler arasına seçilen Üniversitemizin sosyal bilimler alanında yazılım altyapısının güçlendirilmesi hedeflemektedir.