TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği 2018 Yılı Çağrı Duyurusu (2209 A)

Değerli İbn Haldun Üniversitesi lisans öğrencileri,

TÜBİTAK Lisans Öğrencilerinin Araştırma Projelerini Destekliyor!

ÖZET
PROGRAMIN AMACI

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Çağrı hakkında detaylı bilgi için bakınız:

Başvuru açılış tarihi: 01.10.2018

Başvuru kapanış tarihi: 31.10.2018

Değerli öğrencilerimiz,

Başvuru formunun hazırlanması yaklaşık 6-8 hafta arası zaman alan bir çalışma olduğu için erken harekete geçilmesi gerekmektedir. PDO olarak proje hakkında sizlerle birebir çalışmak için bizi ofisimizde ziyaret edebilirsiniz:

PDO dahili numara: 1220

Kuzey bina giriş kat no:4

PROJE SÜRESİ Maksimum 12 ay
PROJE BAŞI DAĞITILACAK MİN/MAX FON MİKTARI

Maksimum 2.500 TL

KİMLER BAŞVURABİLER Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinden aşağıdaki koşulları sağlayan proje sunanlar:

-Projenin akademik danışman rehberliğinde yapılıyor olması,

-Aynı dönemde birden fazla başvuru yapılmamış olması,

-Daha önce aynı proje için TÜBİTAK’tan destek alınmamış olması

Araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanır.

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI TARİH Ocak 2019